Neen,  absoluut niet.

De prijzen die vermeld zijn op de website zijn pakket/richtprijzen.   Uiteraard werken wij volledig naar uw wensen.

Heeft u bepaalde specifieke wensen ivm uw website, aarzel dan niet om een gedetailleerde offerte aan te vragen.  Probeer ons zo goed mogelijk te omschrijven wat u wilt, zodat wij een gepaste offerte kunnen opmaken.

Uiteraard!  

Onze websites zijn allemaal zo opgebouwd dat u ( met uw persoonlijke login code ) kunt inloggen op uw website en zo uw teksten en afbeeldingen via een online tekstverwerker kunt aanpassen.  Software installeren op uw computer is niet nodig, en een technische kennis van HTML al evenmin.  

Indien u extra pagina's wilt aanmaken of menu's of dergelijke wilt aanpassen, heeft u meer kennis nodig.  Neem contact met ons op om hierover meer te weten.

Joomla is een contentmanagementsysteem, ook wel CMS genoemd. Een stuk software, dat online beschikbaar is, waarmee je zonder technische kennis je website kunt onderhouden. Joomla is een open-source content management systeem.

Dit bent u zelf.   

U dient teksten en afbeeldingen zefl aan te leveren.  Dit is omdat u uw bedrijf of uw onderwerp het beste kent, en u weet zelf ook best wat relevant is om op uw website te publiceren.

Alle materiaal dient digitaal te worden aangeleverd. bij voorkeur via mail.  

Indien gewenst kunnen wij ook beroep doen op een proffesionele fotograaf om een website reportage te maken, voor meer info en prijzen hierover,  neem contact met ons op.

Contacteer ons

JeCla Design
steenweg op zevendonk 31 bus 1
2300 Turnhout
Tel: 0468 56 91 89

BTW: BE 0690.898.534